петък, ноември 27, 2015

За случаят на Халите



Доколкото съдя от експедитивността на институциите един от най-големите проблеми в София е готвенето и раздаването на храна на бездомни и на социално слаби хора. Извършителят на незаконната сеч на Витоша още не е ясен. А прогнилата съдебна система ще разследва сама себе си. Всеки ден, всеки част се извършват безброй несправедливости срещу хората в тази държава.

Но опитът показва, че когато се опиташ да направиш нещо за средата, в която живееш, като например това да готвиш храна и да я раздаваш на хора, които взимат смешни пенсии, ти си ВРАГ НОМЕР 1. Теб те арестуват и те глобяват за това, че си опитал да направиш ДОБРО.

В същото време директорката на национален парк Витоша се появява по телевизията и казва, че няма проблем и на Витоша няма да се строи, а никой не споменава, че преди години тя е работила за компания, която е помогнала за застрояването на Банско.

Така е... В тази държава биват глобявани и арестувани хората, които пушат трева, които се забавляват, които правят дребни престъпления. Докато тези отгоре правят каквото си искат.

Хубавото е, че още сме млади и ще си блъскаме главите, докато възрастните ни разправят как няма смисъл от идеализъм.

Няма коментари: